Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El Coiba (Mallorca) celebrarà el Dia Internacional de la Infermera el proper 17 de maig
17/05/19
El Coiba (Mallorca) celebrarà el Dia Internacional de la Infermera el proper 17 de maig
El Coiba (Mallorca) celebrarà el Dia Internacional de la Infermera el proper 17 de maig
Important! Per motius d'organització, es prega confirmar assistència abans de dia 3 de maig

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears celebrarà el Dia Internacional de la Infermera a Mallorca amb una trobada professional i social, el dia 17 de maig, a partir de les 17:30 h. a la finca Son Mir. El lema adoptat enguany pel Consell Internacional d'Infermeres és “Infermeres, una veu per liderar. Salut per a tothom."

La presidenta en funcions del Coiba, Rosa María Hernández Serra, obrirà l'acte en el qual intervindran també les autoritats convidades i es realitzarà el lliurament dels següents guardons: Insígnia d'Or a les infermeres jubilades al llarg del darrer any, Insígnia d'Argent a les infermeres que han complert 25 anys de col·legiació; Premi Infermera de l'Any 2019, Premi Florence Nightingale a la trajectòria professional, Premis de Recerca i Premi de Periodisme "Infermeria visible".

Per concloure, la Sra. Carmen Ferrer Arnedo, infermera, coordinadora científica de l'Estratègia per a l'Abordatge de la Cronicitat del SNS i directora del Màster d'Humanització de la Universitat Europea de Madrid (UEM), impartirà la conferència “Nursing Now: Retos y oportunidades”. En acabar, se servirà un còctel.

Totes les col·legiades i col·legiats estan convidats a participar en aquest acte. Per motius d'organització, es prega confirmar assistència al correu coiba.pm@infermeriabalear.com  abans de dia 3 de maig.

Convidada.

La data límit per a la presentació dels treballs que optin als Premis de Recerca 2019 i de les propostes per al Premi Infermera de l'Any 2019 és el 26 d'abril. Podeu consultar les bases de les convocatòries en aquest enllaç.

 

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.