Portada / FORMACIÓ / Activitats Formatives Coiba / Cursos Coiba / PALMA-Curs: Epidèmia sota els llençols. Prevenció i Tractament de les Úlceres per Pressió per a Infermeres
27/05/19
PALMA-Curs: Epidèmia sota els llençols. Prevenció i Tractament de les Úlceres per Pressió per a Infermeres
PALMA-Curs: Epidèmia sota els llençols. Prevenció i Tractament de les Úlceres per Pressió per a Infermeres
El Coiba organitza d'aquest curs, que té com a objectiu principal, actualitzar i millorar els coneixements, habilitats i actituds de les infermeres, davant l'evolució científica i tecnològica en l'abordatge i tractament de les úlceres per pressió i ferides, així com de les demandes i necessitats tant socials, com del propi sistema sanitari, respecte a aquest problema. Sol·licitada acreditació a la CFC.

-Data: 27 i 28 de maig i 3 i 4 de juny de 2019

-Lloc de realització:  Palma (seu del Coiba)

-Més informació: consultar programa

-Inscripcions: Pot accedir a través del Portal del Col·legiat o, directament en la seu col·legial, mitjançant pagament en efectiu o targeta.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.