Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / Aprovació del decret que regula l'ordenació del sistema de formació sanitària a Balears
23/05/19
Aprovació del decret que regula l'ordenació del sistema de formació sanitària a Balears
Aprovació del decret que regula l´ordenació del sistema de formació sanitària a Balears
Mitjançant l'aprovació d'aquest decret, es pretenen definir mesures que assegurin la qualitat de la formació dels especialistes sanitaris, incloent la professionalització i el reconeixement dels professionals que participen en la docència i vetllant per garantir una formació de qualitat d'aquests futurs especialistes.

Entre els aspectes que regula estan els següents: el procediment de selecció dels caps d'estudi; la composició i el funcionament de les comissions de docència i de la Comissió de Formació Sanitària Especialitzada de les Illes Balears; el nomenament i la dedicació dels tutors, així com la seva avaluació i reconeixement; les funcions i el reconeixement d'altres figures docents, i el pla marc de la qualitat docent i el sistema d'avaluació de les unitats docents.

Notícia completa a Infosalut

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.