Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / Balears, entre les comunitats amb menors taxes d'infermeres per habitants
27/05/19
Balears, entre les comunitats amb menors taxes d'infermeres per habitants
Balears, entre les comunitats amb menors taxes d´infermeres per habitants
A les Balears hi ha 5,35 infermeres per cada mil habitants, el que la situa com a segona comunitat autònoma amb menor taxes d'infermeres, segons les últimes estadístiques de professionals sanitaris col·legiats publicades per l'Institut Nacional d'Estadística (INE)

El nombre d'infermeres col·legiades a Balears va augmentar un 3,5 per cent durant 2018, fins als 6.366. Tot i aquest increment, la regió se situa com la segona comunitat autònoma amb la taxa més baixa en relació a la població, amb 5,35 infermeres per cada 1.000 habitants.

La gran majoria dels professionals de la infermeria col·legiats a Balears són dones: representen el 82,89 per cent del total (5.277 professionals).

A més, Balears té un total de 218 professionals d'infermeria amb especialitat de comare, dels quals només deu són homes. Això suposa una taxa de 0,74 comares per cada 1.000 dones en edat fèrtil, per sota de la mitjana nacional, que és de 0,88.

Més informació al web del INE.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.