Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Lliurats els premis del concurs de pòsters i clipmetratges per a la prevenció del tabaquisme entre els joves
31/05/19
Lliurats els premis del concurs de pòsters i clipmetratges per a la prevenció del tabaquisme entre els joves
Lliurats els premis del concurs de pòsters i clipmetratges per a la prevenció del tabaquisme entre els joves
Alumnes del CEIP Nostra Senyora de Jesús (Eivissa), IES Guillem Cifre de Colonya (Pollença) i IES Calvià guanyen els premis convocats pel PADIB, i que compten amb la col·laboració del Coiba entre altres entitats

El Jurat del 4rt Concurs de Pòsters i Clipmetratges per a la prevenció del tabaquisme entre els joves ha atorgat els premis d’aquesta darrera convocatòria, en varis actes celebrats recentment a les escoles dels alumnes guanyadors.

Una estudiant del CEIP Nostra Senyora de Jesús, d’Eivissa, ha guanyat el primer premi amb el pòster “No siguis la seva titella. Tria tu”, en la categoria A (Alumnat de 5è i 6è d’educació primària).

Una alumna del IES Guillem Cifre de Colonya, de Pollença, ha rebut el premi en la modalitat pòster, categoria B, per a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO pel pòster “Libèl·lula”. Finalment, el premi per a l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i Formació Professional Bàsica, ha recaigut en l’ IES Calvià, pel clipmetratge “Tu decideixes”.

Aquest concurs el convoca anualment el Pla d'addiccions i drogodependències de les Illes Balears (PADIB), des de la Direcció General de Salut Pública i Participació, conjuntament amb el Servei de Salut, la Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació i Universitat, l’Associació Espanyola contra el Càncer, l’Associació Balear d’Infermeria Comunitària, el Col·legi Oficial d’Infermeria, i la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària.

Categoria A.

Categoria B

Categoria C

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.