Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Lliurament de les insígnies d'or i argent a les infermeres de Menorca
03/06/19
Lliurament de les insígnies d'or i argent a les infermeres de Menorca
Lliurament de les insígnies d´or i argent a les infermeres de Menorca
La nova presidenta del Coiba, María José Sastre, va acudir a l'acte de celebració del Dia internacional de la infermera, en la seva primera activitat col·legial a Menorca

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears va celebrar recentment a Menorca el Dia internacional de la infermera, en un acte presidit per Maria José Sastre Perea, recentment proclamada nova presidenta del Coiba.

Durant l'acte, celebrat al Restaurant la Minerva, del Port de Maó, es va fer entrega de les insígnies d'argent, pels 25 anys de col·legiació, a les infermeres Teresa Cugat Aixendri, Isabel de Dios Albinarrate, Mª Isabel García de Campo, Rosana Martínez Álvarez, Mª Teresa Moll de la Fuente, Esperanza Moll Mesquida i Alexandra Pons Torres. També es van lliurar les insígnies d'or per la seva jubilació a les col·legiades Mercedes Bagur Pallicer, Mª José Chiva Catalán, Manuela Pons Botella, i a Juana Tudurí Pons.

Va ser un plaer poder comptar amb l'assistència de Bàrbara Duque González, (Directora d'Infermeria de l'Hospital Mateu Orfila) i Carmen Ferrer Guerrero (Adjunta d'infermeria de l'Hospital Mateu Orfila). També van participar a l'acte les membres de l'antiga junta de la Delegació del Coiba a Menorca, Carmen Dopazo Barreiro, Ana Mª Jiménez López i Sol Ferrer Fornals, a més de l'advocada Catalina Gomis Bosch i l'administrativa Rosalía Pallicer Sintes.

De la nova junta Junta de Govern de l'Coiba, a més de la presidenta, van assistir a l'acte la Secretària, Maria Josep Ferrà i Serra, i la vocal de Comares, Araceli Navas Casillas.

Foto de les infermeres guardonades amb les insígnies d’or i d’argent.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.