Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Les comares celebren el dia de la seva patrona
03/06/19
Les comares celebren el dia de la seva patrona
Les comares celebren el dia de la seva patrona
Jornada lúdica i formativa amb un taller sobre "Complicacions i distòcies en el part: simulam ?"

Una vintena de comares de Mallorca ha celebrat el Dia de la patrona de les comares, coincidint amb la seva festivitat, el 31 de maig. Aquesta jornada, de caràcter formatiu i festiu, va començar amb el taller "Complicacions i distòcies en el part: simulam?", impartit per Àngels Bonet, comare i docent.

Al taller, celebrat a les instal·lacions del 061, s'han simulat diferents situacions de dificultats obstètriques, com el prolapse de cordó. Aquest tipus de formació permet a les professionals millorar eines i tècniques que poden aplicar en el seu treball diari, així com adaptar aquests coneixements a la realització de simulacions amb les infermeres internes residents que es formen en l'especialitat obstetricoginecològica a Balears.

Posteriorment, les comares van participar en una dinàmica de grup, abans de dirigir-se al restaurant a celebrar el dinar anual del Dia de la patrona de les comares, que se celebra cada any el 31 de maig.

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.