Portada / PROFESSIÓ / Alertes Sanitàries i Epidemiologia / Alerta de l'Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios sobre el medicament Prolia (Denosumab)
05/06/19
Alerta de l'Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios sobre el medicament Prolia (Denosumab)
Alerta de l´Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios sobre el medicament Prolia (Denosumab)
L'AEMPS avisa sobre el possible risc de fractures vertebrals múltiples després de la suspensió del tractament

El denosumab és un medicament autoritzat per al tractament de l'osteoporosi en dones posmenopàusiques i en homes amb risc elevat de fractures. Degut a la notificació d'alguns casos de fractures després de la suspensió del tractament, es recorda que Prolia únicament s'ha d'utilitzar en pacients amb elevat risc de fractures i es recomana als professionals sanitaris, abans de començar el tractament, considerar aquesta possibilitat.

Quan s'interrompi el tractament s'ha de seguir amb les recomanacions de les guies de pràctica clínica en relació amb l'estratègia terapèutica a seguir, a més de realitzar una estreta vigilància del pacient. Per a més informació, llegeix i descarrega l'alerta AQUÍ.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.