Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / Sanidad alerta d'un repunt de les ITS entre els joves espanyols
13/06/19
Sanidad alerta d'un repunt de les ITS entre els joves espanyols
Sanidad alerta d´un repunt de les ITS entre els joves espanyols
El Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar Social ha presentat la campanya #SiemprePreservativo, una iniciativa que insta a tota la població, amb especial èmfasi en els més joves, a fer servir el preservatiu "en qualsevol situació i circumstància".

Ha augmentat la xifra de casos tant de sífilis com de  clamídia i gonorrea. En el cas d'aquesta última infecció, i segons les dades de vigilància epidemiològica recollits anualment per l'Instituto de Salud Carlos III, la gonorrea arriba a la seva taxa més elevada: 78,1 per cada 100.000 habitants a la franja d'edat compresa entre els 20 i els 24 anys.

Per aquest motiu, el Ministerio llança la campanya emmarcada en la Estrategia de Salud Sexual y Reproductiva i s'actualitzarà en col·laboració amb les comunitats autònomes. 

Lee la noticia completa en consalud.es

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.