Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / "Les infermeres pediàtriques han de convertir-se en el referent en l'àmbit de la cura del nin"
17/06/19
"Les infermeres pediàtriques han de convertir-se en el referent en l'àmbit de la cura del nin"
"Les infermeres pediàtriques han de convertir-se en el referent en l´àmbit de la cura del nin"
Entrevista al responsable de la Unitat Docent Multiprofessional de Pediatria, la presidenta de l'Asociación Balear de Enfermeras Especialistas en Pediatría (ABEP) i a una IIR de l'especialitat pediàtrica

Marian Martínez Teruel és infermera de la UCI de Pediatria a Son Espases, professora associada de la UIB i presidenta de la Asociación Balear de Enfermeras Especialistas en Pediatría (ABEP). En l'entrevista valora que “en aquests moments som poques les infermeres especialistes en pediatria a Balears i s'està reivindicant un augment progressiu del nombre d'IIRs”. I afegeix: “La intenció és que les infermeres amb la titulació d'especialista en pediatria arribem a cobrir tots els llocs de Pediatria, que hagi una infermera especialista a cada lloc de l'hospital, de Primària, o de qualsevol lloc on hi hagi d'haver una infermera pediàtrica, com és el cas del transport pediàtric, que fa poc lluitavem perquè no desaparegués”

Llegeix l'entrevista completa del Salut i Força AQUÍ

O accedeix al format audiovisual de la mateixa AQUÍ.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.