Portada / I + D + i / Beques i Ajuts d'Investigació / Altres ajuts / IV Convocatòria Premis Fundació DomusVi
18/06/19
IV Convocatòria Premis Fundació DomusVi
IV Convocatòria Premis Fundació DomusVi
Presentació fins al dia 31 d'agost de 2019

Els Premis Fundació DomusVi es concedeixen amb l'objectiu de reconèixer el compromís social de persones i institucions que contribueixen a millorar la qualitat de la vida de les persones majors i a fer del món un lloc millor.

La present edició dels Premis està dotada amb 50.000 euros.

Podran optar als premis els professionals de qualsevol disciplina social o sanitària, individualment o com a equip professional en actiu, que treballin en residències, centres de dia, centres soci sanitaris, centres especials, serveis d'ajuda a domicili, centres d'atenció a la discapacitat, centres de salut mental, Associacions de familiars, sigui com sigui la seva titularitat (pública, privada o gestionada) o la seva forma jurídica societària, d'Espanya i Andorra.

Les candidatures comptaran amb l'autorització de la direcció de la residència, centre, o servei, per a presentar-se al premi.

Les candidatures es presentaran sobre la base dels projectes realitzats o en fase de realització entre l'1 de setembre 2018 i 31 d'agost de 2019 completant la fitxa del formulari d'inscripció de candidatures fins al dia 31 d'agost de 2019.

Més informació: enllaç

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.