Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / Nova estratègia de crònics: primer gran pla de Sanitat aquesta legislatura
18/06/19
Nova estratègia de crònics: primer gran pla de Sanitat aquesta legislatura
Nova estratègia de crònics: primer gran pla de Sanitat aquesta legislatura
Convoca a autonomies, professionals i pacients per renovar l'Estratègia que es va aprovar en 2012

Aprovat el 2012, l'actual document no ha estat revisat o modificat des de llavors. No obstant, el marc estratègic per a la renovació de l'Atenció Primària, el planeja reprendre amb les següents línies estratègiques: atenció al dolor, afavoriment de la continuïtat assistencial, atenció domiciliària i ús de tecnologies per facilitar la coordinació com la història electrònica compartida o l'accés a probes diagnòstiques per als diferents professionals, entre d'altres. A més, posa especial èmfasi en les experiències d'intervenció sobre benzodiacepines i neurolèptics, la potenciació de la fisioteràpia, la psicologia i el treball social als centres de salut. Però, sobretot, fomentar el treball en equips multidisciplinars.

El dilluns es van trobar a la seu del Ministerio de Sanidad un grup de professionals amb l'objectiu de posar en marxa la renovació de l'estratègia. Entre ells, els tres coordinadors científics de 2012, entre els que es troben la infermera Carmen Ferrer Arnedo. 

Llegeix la notícia completa a Redacción Médica

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.