Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / Singapur acull el Congrés del Consell Internacional d'Infermeres 2019
27/06/19
Singapur acull el Congrés del Consell Internacional d'Infermeres 2019
Singapur acull el Congrés del Consell Internacional d´Infermeres 2019
La trobada, sota el lema "La salut, més enllà de la sanitat", reuneix més 5.000 infermeres de tot el món, que compartiran bones pràctiques i debatran sobre l'aportació infermera a la salut de la població mundial

Més de 5 000 infermeres de més de 120 països participen en el Congrés del Consell Internacional d'Infermeres, que se celebra a Singapur des del 27 de juny fins l'1 de juliol. El Congrés biennal del CIE és la major trobada d'infermeres del món i en aquesta ocasió porta per lema "La salut, més enllà de la sanitat".

Durant aquests cinc dies, milers d'infermeres dels cinc continents compartiran les seves millors pràctiques i exploraran les diverses formes en què les infermeres treballen per aconseguir l'accés universal a la salut, no només brindant atenció sanitària sinó també abordant els determinants socials de la salut, com l'educació, la igualtat de gènere o la pobresa.

"El tema d'aquest congrés és La Salut més enllà de la Sanitat, la qual cosa mai s'aconseguirà sense invertir en la infermeria i en les infermeres, ni sense que aquestes participin en política a tots els nivells. Les infermeres, que treballen en tot el cicle vital de les persones, des del naixement fins a la mort, en tots els àmbits de la salut i la malaltia, tenen coneixements únics sobre les necessitats de salut de les societats ", ha declarat la presidenta del CIE, Annette Kennedy.

Abans del Congrés, es reuneix el Consell de Representants Nacionals de les Associacions Nacionals d'Infermeria - l'òrgan de governança mundial del CIE - del 25 al 27 de juny de el 2019.

Per a més detalls sobre el programa del Congrés, visitau: http://www.professionalabstracts.com/icn2019/iplanner/#/grid


Aquí es pot descarregar el programa complet (en anglés).

Per a més informació sobre el Congrés, visitau la seva web:https://www.icn.ch/es/eventos/congreso-del-cie-en-singapur

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.