Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El Coiba actualitza el registre d’infermeres especialistes que treballen a Balears
27/06/19
El Coiba actualitza el registre d’infermeres especialistes que treballen a Balears
El Coiba actualitza el registre d’infermeres especialistes que treballen a Balears
Davant l’entrada en vigor del Decret de Categories professionals de les infermeres especialistes a Balears, el col·legi obre un període per actualitzar les dades al registre col·legial

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (Coiba) està actualitzant el registre d’infermeres especialistes que treballen a les Illes Balears, tant sigui en la sanitat pública com privada.

Les infermeres que tinguin un títol d’especialista en Infermeria Pediàtrica, Infermeria Geriàtrica, Infermeria Obstètrico-ginecològica, Infermeria Familiar i Comunitària, Infermeria en Salut Mental, Infermeria del Treball o Infermeria Mèdic-quirúrgica, estan convidades a notificar-ho al Coiba, si encara no ho han fet. Per acreditar l’especialitat,  les i els professionals han d’aportar el títol emès pel Ministeri de Sanitat, o -si no el tenen encara- el certificat d’haver acabat la residència (EIR).  

Totes les infermeres que ja varen acreditar l’especialitat, no ho han de tornar a fer.

Tenir actualitzat el registre d’infermeres especialistes és molt important, donats els avanços que finalment s’estan produint cap al complet desenvolupament i reconeixement de les especialitats en la nostra comunitat autònoma. La recent aprovació del Decret que regula la creació de les categories professionals d’infermeres especialistes dintre del Sistema Públic de Salut de les Illes Balears, és una passa més cap a la completa integració i reconeixement de les especialitats infermeres.

El període extraordinari d’actualització de les dades al registre col·legial romandrà obert des d’ara fins a finals de setembre. Aquestes dades s’incorporaran també a la fitxa personal de cada col·legiada o col·legiat.

L’horari d’estiu del Coiba a les diferents seus es pot consultar en aquest vincle.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.