Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / Infermeres menorquines al Congrés del Consell Internacional d'Infermeres (CIE)
28/06/19
Infermeres menorquines al Congrés del Consell Internacional d'Infermeres (CIE)
Infermeres menorquines al Congrés del Consell Internacional d´Infermeres (CIE)
La trobada reuneix més de 5.000 infermeres de tot el món en Singapur fins al pròxim 1 de juliol

Loli González, Isabel Aragón, Silvia Obarrio i Gemma Martínez són quatre infermeres menorquines que estan participant al Congrés que el Consell Internacional d'Infermeres celebra aquests dies a Singapur. Més de 5.000 infermeres de 130 països participen en aquest esdeveniment, de gairebé una setmana de durada, en el qual s'intercanvien bones pràctiques i es debat sobre l'impacte i la participació de les infermeres en les polítiques de salut a nivell mundial.

Les infermeres menorquines, única representació de Balears de la qual té coneixement el Coiba, s'han traslladat fins a Singapur per presentar dos pòsters. El primer, fruit de la seva experiència com a grup pioner en el desenvolupament i la implantació de les guies de bones pràctiques la RNAO (Registered Nurses Association of Ontario) a Balears, es titula "Implantació de guies de bones pràctiques. Estratègia per a la transferència del coneixement. BPSO MENORCA ". En segon lloc, presentaran també el pòster titulat "Anàlisi de Twitter com a estratègia de difusió a la implantació de Guies de Bones Pràctiques."

Foto de grup de Loli González, Isabel Aragón, Silvia Obarrio i Gemma Martínez.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.