Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / Nou portal de l’AEMPS per notificar incidents i efectes adversos de productes sanitaris
01/07/19
Nou portal de l’AEMPS per notificar incidents i efectes adversos de productes sanitaris
Nou portal de l’AEMPS per notificar incidents i efectes adversos de productes sanitaris
Disposa de dos formularis per a la notificació electrònica: un per a pacients i un altre per a professionals. També permet consultar l'estat de notificacions realitzades pel mateix usuari amb anterioritat.

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha creat un nou portal per a la notificació de possible incidents / efectes adversos ocorreguts amb productes sanitaris, entesos com qualsevol errada o problema que hagi tingut lloc amb un producte sanitari, durant el seu ús o posteriorment, i que pugui o hagi pogut tenir conseqüències greus per a la salut.

El portal, presentat recentment a les associacions de pacients, inclou dos formularis: un per a la notificació del públic en general i un altre per als professionals de salut.

A més, la plataforma permet consultar l'estat de les notificacions realitzades anteriorment per una mateixa persona, mitjançant la introducció del DNI i el número de localitzador que s'assigna en realitzar una primera reclamació.

Accés al portal: https://notificaps.aemps.es/enviotelematico/notificaps/notifica/inicio.do

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.