Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El Coiba i Caixabank subscriuen un conveni de col·laboració institucional
05/07/19
El Coiba i Caixabank subscriuen un conveni de col·laboració institucional
El Coiba i Caixabank subscriuen un conveni de col·laboració institucional
L'entitat realitzarà ofertes de tipus comercial i financer als col·legiats en condicions avantatjoses i sense compromís

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (Coiba) i Caixabank han subscrit un conveni de col·laboració que permetrà a l'entitat financera fer ofertes als col·legiats en condicions avantajoses. Aquest acord de caràcter institucional es concretarà en ofertes de tipus comercial i financer que estaran a disposició dels col·legiats.

Igualment, l'acord obre la porta a l'organització i celebració d'algunes activitats, cursos, seminaris, conferències o reunions decidides de mutu acord en àmbits d'interès d'ambdues parts.

Tal com estipula el conveni, la responsabilitat del Coiba consisteix a difondre i comunicar als seus col·legiats l'existència d'aquestes ofertes, cosa que farem en l'apartat de Ofertes Comercials al qual s'accedeix a través del Portal del Col·legiat.

Aquest conveni no suposa en cap cas un compromís de contractació per part del Coiba ni dels seus col·legiats.

Peu de foto: Membres de la Junta de Govern del Coiba i representants de Caixabank en la signatura del conveni.

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.