Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Enhorabona als col·legiats que van preparar les oposicions amb el Coiba pels seus bons resultats
11/07/19
Enhorabona als col·legiats que van preparar les oposicions amb el Coiba pels seus bons resultats
Enhorabona als col·legiats que van preparar les oposicions amb el Coiba pels seus bons resultats
El 67% dels alumnes que van seguir el curs amb l'empresa col·laboradora de formació CEISAL ha aprovat l'oposició, i 24 alumnes del curs d'IFSES es troben entre els 50 primers

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears vol felicitar a les infermeres opositores que van preparar l'examen de l'Ib-Salut en els cursos coorganitzats pel Coiba, pels seus bons resultats.

Segons les dades de les pròpies empreses formadores, la millor nota en l'examen de l'OPE pertany a una alumna del curs de l'Institut de Formació Sanitària Especialitzada (IFSES). A més, 24 alumnes d’IFSES van quedar entre els 50 primers del rànquing.

D'altra banda, el 67% de les 54 persones que es van presentar a l'oposició després d'haver-se preparat amb el Centro Internacional de Estudios en Salud (CEISAL), va aprovar l'examen. En aquest cas, la modalitat online ha estat la més exitosa encara, ja que d'aquesta han aconseguit ser aptes 7 de cada 10 alumnes, mentre en la modalitat presencial ho ha fet un 65%.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.