Portada / PROFESSIÓ / Documents d'interès i Eines de Treball / El llibre blanc dels nivells de personal d'infermeria per a la seguretat del pacient i dels treballadors
El llibre blanc dels nivells de personal d'infermeria per a la seguretat del pacient i dels treballadors
El llibre blanc dels nivells de personal d´infermeria per a la seguretat del pacient i dels treballadors
Publicat pel CIE (ICE - Internacional Council of Nurses)

El CIE publica aquest manual desenvolupat amb ocasió de la 4ta Cimera Mundial Ministerial de Seguretat del Pacient (4th Global Ministerial Patient Safety Summit) celebrada a Aràbia Saudita el març de 2019.

En ell, es recullen dades que demostren que la infermeria és un factor crític per a determinar la qualitat de l'atenció al pacient i també dels resultats finals.

El CIE recopila diferents estudis que demostren que les infermeres que treballen en institucions amb personal infermer insuficient molt sovint mostren una satisfacció pobre respecte al seu treball, alts niveles d'estrès, burnout i un major percentatge d'elles comunica estar disposada a marxar del seu lloc laboral. Per tant, el Consell creu que és fonamental canviar la perspectiva de la formulació de polítiques del personal d'infermeria per així aconseguir impulsar el sistema de prestació d'atenció sanitària. 

Consulta i descarrega el Llibre blanc dels nivells de personal d'infermeria per a la seguretat del pacient i dels treballadorsAQUÍ.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.