Portada / FORMACIÓ / Formació de Postgrau / Màster en Atenció oncològica integral (1a ed.), i Diploma de Postgrau en Atenció Integral a la Persona amb Càncer (1a ed.)
2019-10-04
Màster en Atenció oncològica integral (1a ed.), i Diploma de Postgrau en Atenció Integral a la Persona amb Càncer (1a ed.)
Màster en Atenció oncològica integral (1a ed.), i Diploma de Postgrau en Atenció Integral a la Persona amb Càncer (1a ed.)
Curs Acadèmic 2019-2020

RAONS PER FER EL CURS

- Per ampliar el coneixement i les competències d’integració dels estàndards d’oncohematologia clínica.

- Pel seu enfoc centrat en la persona des d’una vessant humanísti-ca.

- Perquè amb la seva metodologia d’innovació docent i format semipresencial permet assolir les competències a partir de l’auto-gestió de l’aprenentatge i facilitant la conciliació laboral i formati-va.

- Perquè es poden fer pràctiques curriculars en centres i instituci-ons sanitàries referents en atenció oncològica.

- Pel seu abordatge multidisciplinari.

- Perquè està avalat per l’ICO, institut referent en càncer.

A QUI S’ADREÇA

Infermers/es, metges/ses de primària i de centres sociosanitaris, psicòlegs/ogues, treballadors/es socials, nutricionistes, fisiotera-peutes i altres disciplines afins.

REQUISITS D’ADMISSIÓ

Titulació universitària en Ciències de la Salut i Socials (medicina, infermeria, psicologia, treball social, fisioteràpia, dietètica i nutri-ció i altres afins).

Més informació: Clicant al següent ENLLAÇ

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.