Portada / ACTUALITAT / Comunicats / L'àrea d'Interacció Social i ciutadana es reuneix amb associacions de pacients per celebrar una jornada participativa
18/09/19
L'àrea d'Interacció Social i ciutadana es reuneix amb associacions de pacients per celebrar una jornada participativa
L´àrea d´Interacció Social i ciutadana es reuneix amb associacions de pacients per celebrar una jornada participativa
El passat 17 de setembre va tenir lloc al Coiba una nova reunió de l'Àrea d'Interacció social i ciutadana del Coiba amb representants de les associacions de pacients Adiba, Alcer, Andrade, Fibrosi quística i Abadip.

El passat 17 de setembre va tenir lloc al Coiba una nova reunió de l'Àrea d'Interacció social i ciutadana del Coiba amb representants de les associacions de pacients Adiba, Alcer, Andrade, Fibrosi quística i Abadip. L'objectiu de la trobada  era establir el programa i el cronograma  d'una futura jornada participativa que se celebrarà a principis del 2020.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.