Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / Infermeres investigadores es reuneixen al Llatzeret de Menorca a la trobada de l'Escola de Salut
19/09/19
Infermeres investigadores es reuneixen al Llatzeret de Menorca a la trobada de l'Escola de Salut
Infermeres investigadores es reuneixen al Llatzeret de Menorca a la trobada de l´Escola de Salut
Un grup d'infermeres investigadores membres del Grup d'Investigació en Cures, cronicitat i investigació (CurEs) s'han reunit a Menorca amb motiu de la trobada de l'Escola de Salut per compartir inquietuds i visibilitzar la importància de la investigació infermera.

El Grup CurEs, impulsat per l'IdisBa, suposa un espai que aglutina investigadors, tant de l'àmbit clínic com acadèmic, que comparteixen un mateix objecte d'estudi: les cures d'infermeria.
Aquest grup facilita un millor desenvolupament de la investigació en aquest camp, així com una major visibilitat de la investigació infermera.
Les principals línies d'investigació del grup són:
1.- Atenció a la cronicitat, dependència i cures pal·liatives.
2.- Investigació crítica en salut, cures i polítiques
3.- Processos de canvi i transformació en les organitzacions sanitàries: col·laboració interprofessional i pràctica ètica.
4.- Investigació clínica i implementació de resultats d'investigació.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.