Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / "Hem d'aconseguir que es creï una Unitat Docent per formar infermeres del Treball a Balears"
23/09/19
"Hem d'aconseguir que es creï una Unitat Docent per formar infermeres del Treball a Balears"
"Hem d´aconseguir que es creï una Unitat Docent per formar infermeres del Treball a Balears"
Entrevista a María Gil Llinàs i Rosa González Casquero, infermeres especialistes en Infermeria del Treball.

Ambdues infermeres van acudir al programa Salut i Força Ràdio per reivindicar la importància d'aquesta especialitat i la necessitat de donar més visibilitat de la mateixa. Els objectius d'aquesta especialitat són amplis i estan orientats a la prevenció: "que treballar no perjudiqui la salut del treballador, que s'evitin accidents i malalties laborals, etc.".

Rosa González Casquero i María GIl Llinàs afirmen haver-se posat en contacte amb el responsable de la Formació Especialitzada del Servei de Salut per intentar activar la Unitat Docent i icentivar la creació de places EIR.

Llegeix i descarrega l'entrevista completa clicant AQUÍ.

Si prefereixes veure i escoltar l'entrevista, accedeix a ella en Vimeo fent clic AQUÍ.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.