Portada / FORMACIÓ / Jornades i Congressos / II Jornada del Fòrum d'Infermeres de Salut Mental de la AEESME a Balears
18/10/19
II Jornada del Fòrum d'Infermeres de Salut Mental de la AEESME a Balears
II Jornada del Fòrum d´Infermeres de Salut Mental de la AEESME a Balears
Aquest any la jornada es centrarà en la salut mental del professional i se celebrarà a l'Hospital General Mateu Orfila (Maó)

Les ponències i panells de 2019 són: 

10:00 - "Connexió i consciencia: l'essència per cuidar-me i cuidar-te" - Lourdes Alcalá Aranda, infermera especialista en Salut Mental, membre d'AEESME.

11:30 - Panell: "Com ens cuidam per poder cuidar" - Ana Isabel Mayorquín, infermera especialista en Salut Mental i membre d'AEESME; i Rosa Miró Bonet, infermera i professora titular del Dpt. d'Infermeria i Fisioteràpia de la UIB.

12:30 - Taller: "Aprendre a treballar en equip", coordinat per Rosa Miró Bonet. Amb Natalia Rosset, coach i advocada. Fundación Aldaba.

15:30 - Taller: "El cultiu de la compassió com a força de transformació personal i social", coordinat per Luna Serna, infermera especialista en Salut Mental i instructora certificada del programa en el Cultiu de la Compassió.

Inscripcions: La inscripció és gratuïta i s'ha de fer mitjançant un correu electrònic a l'adreça: aeesme.aeesme@gmail.com. Indicant: nom i dos llinatges, nº de DNI, telèfon de contacte i centre de treball. Posar en l'assumpte: “Inscripció II JORNADA, Fòrum d'Infermeres de Salut Mental de la AEESME/Illes Balears”.

Més informació: programa provisional adjunt

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.