Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Les infermeres de Balears reciclen els seus coneixements en cèl·lules progenitores hematopoètiques
02/10/19
Les infermeres de Balears reciclen els seus coneixements en cèl·lules progenitores hematopoètiques
Les infermeres de Balears reciclen els seus coneixements en cèl·lules progenitores hematopoètiques
Un grup de 20 infermeres assisteixen al curs organitzat pel Coiba

Un grup de 20 infermeres de Balears amplien els seus coneixements en el curs "Trasplantament de Cèl·lules Hematopoètiques: intervenció multidisciplinària" que se celebrarà en el Coiba fins al pròxim 17 d'octubre.
En finalitzar el curs, les infermeres que hagin assistit a les sessions comptaran amb coneixements teòrics i pràctics que aportaran seguretat a l'hora d'atendre persones trasplantades. Específicament, augmentaran i actualitzaran els seus coneixements sobre: generalitats sobre patologies hematooncológicas; classificació de TCPH; correcta administració de citostàtics i infusió de cèl·lules progenitores hematopoètiques tenint en compte la seguretat del pacient i dels propis professionals; cures des de la fase de diagnòstic a la de remissió o curació i eines de comunicació i valoració multidimensional del pacient i la seva família.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.