Portada / ACTUALITAT / Esdeveniments d'interès / Jornada 'Reptes i oportunitats de les polítiques socials a les Illes Balears'
16/10/19
Jornada 'Reptes i oportunitats de les polítiques socials a les Illes Balears'
Jornada ´Reptes i oportunitats de les polítiques socials a les Illes Balears´
Diàleg entre les administracions públiques i el tercer sector social

Lloc: Centre Flassaders, C/ de la Ferreria 10 - Palma

Objectiu: implicar i posar en valor el paper dels diferents actors, públics i associatius, en el desenvolupament de les noves lleis socials de les Illes Balears (del tercer sector d'acció social, de serveis a persones en l'àmbit social i de voluntariat) en favor de les polítiques socials, establint compromisos i fixant posicions; a través de taules de diàleg entre les administracions públiques competents i les entitats del Tercer Sector Social.

Públic destinatari: personal tècnic i polític al servei de les administracions públiques competents en polítiques socials i entitats d’acció social.

Més informació i  programa complet, AQUÍ.

Inscripció (data límit 11 d'octubre) gratuïta i obligatòria a través de https://forms.gle/X8Gs5gwwDW4ANKWn8

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.