Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Representants del Coiba es reuneixen amb el president de l'IMAS
Representants del Coiba es reuneixen amb el president de l'IMAS
Representants del Coiba es reuneixen amb el president de l´IMAS
La reunió ha servit per posar les bases de la col·laboració entre ambdues institucions

La presidenta del Coiba, Maria José Sastre, acompanyada per la vicepresidenta, Raquel Muñoz i la secretària, Pepa Ferrà, s'han reunit avui amb el president de l'IMAS, Javier de Juan, per valorar les línies de col·laboració existents a l'actualitat i projectes futurs.
Per la seva banda, les representants del Coiba han fet èmfasi en la necessitat de complir les ràtios infermera-pacient també a les residències per a persones majors, tant públiques com privades, per tal de garantir la seguretat d'aquests pacients en situació de màxima fragilitat.
Així mateix, s'han debatut aspectes com les necessitats de programes reals de foment de l'autonomia personal i l'atenció i ajuts reals per a les persones cuidadores.

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.