Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El Coiba participa del 5è Concurs de pòsters i clipmetratges per a la prevenció de consum de tabac en joves
22/10/19
El Coiba participa del 5è Concurs de pòsters i clipmetratges per a la prevenció de consum de tabac en joves
El Coiba participa del 5è Concurs de pòsters i clipmetratges per a la prevenció de consum de tabac en joves
La iniciativa va dirigida a tots els centres educatius de Balears

Un any més, el Coiba organitza el 5è Concurs de pòsters i clipmetratges juntament amb el Govern de les Illes Balears, l'Associació Espanyola contra el Càncer, l'Associació Balear d'infermeria comunitària i la Societat de Medicina Familiar i Comunitària.
L'objectiu d'aquest concurs és fer partícips als joves de les Illes Balears en el disseny de material gràfic i audiovisual en la prevenció del consum de tabac i afavorir els missatges preventius entre iguals.
Hi poden participar els alumnes des de 5è de primària a 4rt d'ESO i estudiants de formació professional bàsica.

Podeu consultar les bases a aquest enllaç: http://www.padib.es/concurs-posters-i-clipmetratges/media/bases/bases%20concurs-cat.pdf

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.