Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Un centenar d'infermeres i comares actualitzen els seus coneixements en la VI Jornada de lactància materna
19/10/19
Un centenar d'infermeres i comares actualitzen els seus coneixements en la VI Jornada de lactància materna
Un centenar d´infermeres i comares actualitzen els seus coneixements en  la VI Jornada de lactància materna
Més de 100 infermeres i comares de les Illes es van donar cita en la VI Jornada balear de lactància organitzada pel Col·legi Oficial d’Infermeria dels Illes Balears (COIBA), en col·laboració amb l’Associació Balear d’Alletament Matern (ABAM) i la Associació Balear de Comares.

Amb l'objectiu d'actualitzar el coneixement en la matèria, així com promoure estratègies de suport i difusió de la lactància materna entre els professionals de la salut, les assistents van poder conèixer i analitzar les últimes evidències científiques sobre la mastalgia; identificar la lactància materna com a factor protector del càncer de mama; conèixer i analitzar adequades intervencions enfront de diferents situacions en la pràctica assistencial com la lactància materna després del tractament del càncer de mama o el diagnòstic del càncer de mama durant la lactància. A més, es va donar a conèixer la Guia de les Bones pràctiques BPSO en lactància materna i es va analitzar l'aplicació i els resultats obtinguts en els diferents centres de Balears on s'està aplicant.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.