Portada / PROFESSIÓ / Nursing Now / L'OMS declara el 2020 l'any de les infermeres i les comares
25/05/19
L'OMS declara el 2020 l'any de les infermeres i les comares
L´OMS declara el 2020 l´any de les infermeres i les comares
Reconeix que, sense aquestes professionals, no aconseguirem assolir els Objectius del Desenvolupament Sostenible ni la cobertura sanitària universal

L’any 2020 es celebra el 200 aniversari del naixement de Florence Nightingale, la precursora de la infermeria moderna o basada en l’evidència. Coincidint amb aquesta data, la 72 Assemblea Mundial de la Salut ha decidit per unanimitat declarar el 2020 l’any de les infermeres i les comares.

A més, serà l’any en què culminarà la campanya global Nursing Now, impulsada per l’OMS i el Consell Internacional d’Infermeres, que vol millorar la salut de les persones a tot el món, mitjançant una major aportació i participació de les infermeres en les polítiques i programes de salut.

Més informació sobre la decisió de l’OMS al link.

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.