Portada / PROFESSIÓ / Nursing Now / Enquesta anònima per a professionals d'Infermeria sobre la influència del rol de gènere en el lideratge infermer
29/01/19
Enquesta anònima per a professionals d'Infermeria sobre la influència del rol de gènere en el lideratge infermer
Enquesta anònima per a professionals d´Infermeria sobre la influència del rol de gènere en el lideratge infermer
Dintre de la campanya mundial "Nursing Now", de defensa i reconeixement a les infermeres, les seves competències i la seva gran aportació a la salut de la població mundial

Compartim aquesta "Enquesta Global per Avaluar el rol de Gènere en el Lideratge en Infermeria", organitzada per la campanya Nursing Now, una iniciativa mundial que té per objectiu aconseguir que els governs, professionals sanitaris i usuaris valorin més a les infermeres i defensin el seu lideratge per a la millora de la qualitat de les cures i de la salut de la població.

Si ets infermera o infermer, aquesta campanya et pot interessar. Participa en l'enquesta anònima, a través d'aquest enllaç (estimats 10 min).

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.