Portada / PROFESSIÓ / Nursing Now / Enquesta anònima per a professionals d'Infermeria sobre la influència del rol de gènere en el lideratge infermer
29/01/19
Enquesta anònima per a professionals d'Infermeria sobre la influència del rol de gènere en el lideratge infermer
Enquesta anònima per a professionals d´Infermeria sobre la influència del rol de gènere en el lideratge infermer
Dintre de la campanya mundial "Nursing Now", de defensa i reconeixement a les infermeres, les seves competències i la seva gran aportació a la salut de la població mundial

Compartim aquesta "Enquesta Global per Avaluar el rol de Gènere en el Lideratge en Infermeria", organitzada per la campanya Nursing Now, una iniciativa mundial que té per objectiu aconseguir que els governs, professionals sanitaris i usuaris valorin més a les infermeres i defensin el seu lideratge per a la millora de la qualitat de les cures i de la salut de la població.

Si ets infermera o infermer, aquesta campanya et pot interessar. Participa en l'enquesta anònima, a través d'aquest enllaç (estimats 10 min).

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.