Portada / ACTUALITAT / Comunicats / En relació a l’aportació de documentació acreditativa dels mèrits relatius a la fase de concurs de la OPE Ib-Salut
En relació a l’aportació de documentació acreditativa dels mèrits relatius a la fase de concurs de la OPE Ib-Salut
En  relació a l’aportació de documentació acreditativa dels mèrits relatius a la fase de concurs de la OPE Ib-Salut
El Servei de Salut va publicar la següent nota informativa

S'ha publicat al web del Servei de Salut el llistat definitiu de les notes del procés d'oposició d'Infermeria.
A partir avui, dia 28/10/2019, els concurrents podran aportar la documentació acreditativa dels mèrits relatius a la fase de concurs, així com els serveis prestats a data de tall 10 de maig de 2018. El termini per presentar-los finalitzarà el proper 25 de novembre.

Tots aquells que hagin lliurat els mèrits per a la borsa única, no caldrà que els tornin a aportar sempre que indiquin en quin procediment han estat aportats.

Des del Servei de Salut ens han informat que la nota informativa és vàlida i ens assegurem que no és necessari tornar a aportar tots aquells mèrits que ja s’hagin aportat per a la borsa única.
Per a qualsevol dubte o consulta relacionada amb l’aportació de mèrits a la borsa única, tenim a disposició de tots/es els/les col·legiats/des l’assessoria jurídica del col·legi.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.