Portada / ACTUALITAT / Comunicats / La junta d'Eivissa i Formentera visita les residències per a persones majors "Sa Residència" i "Sa Serra"
25/11/19
La junta d'Eivissa i Formentera visita les residències per a persones majors "Sa Residència" i "Sa Serra"
La junta d´Eivissa i Formentera visita les residències per a persones majors "Sa Residència" i "Sa Serra"
Ronda de presentació de la nova junta del Col·legi Oficial d'Infermeria de Balears


Seguint amb la ronda de presentació de la nova junta del Col·legi Oficial d'Infermeria de Balears, la presidenta de la Junta d'Eivissa, Monica Yern, acompanyada per la vicepresidenta, Eva Moreno, es van reunir amb Roberto Balado, infermer i director de la residència per a persones majors "Sa residència", juntament amb la coordinadora de enfermeria Mercedes Sabell. En la reunió es van poder tractar temes de gran importància com les ràtios d'infermeres en les residències o les possibles línies de col·laboració entre les dues institucions.
Durant la setmana també es va celebrar una reunió amb la coordinadora d'infermeries de la residència "Sa Serra", Ana Belen Rodríguez així com les infermeres de torn amb les quals també es van poder intercanviar opinions.

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.