Portada / FORMACIÓ / Jornades i Congressos / Ajornat el XIII Congrés de la Sociedad Española de Cuidados Paliativos (SECPAL)
23/03/20
Ajornat el XIII Congrés de la Sociedad Española de Cuidados Paliativos (SECPAL)
Ajornat el XIII Congrés de la Sociedad Española de Cuidados Paliativos (SECPAL)
El congrés es posposa a juny de 2021 - Les persones inscrites ho seguiran estant sense haver de realitzar cap tràmit

Degut a la situació d'alerta mundial generada per l'expansió del coronavirus COVID-19 i les mesures de contenció recomanades per les autoritats sanitàries, la Junta Directiva de la SECPAL, juntament amb el Comitè Organitzador del XIII Congreso Internacional de la Sociedad Española de Cuidados Paliativos, han decidit posposar el Congrés per al proper any.

Les noves dates del Congrés són: del 10 al 12 de juny de 2021, a l'Auditorium de Palma de Mallorca.

Excepte indicació per la seva part, vos informam que la seva inscripció i/o reserva d'allotjament segueix vigent per al Congrés de la edició de SECPAL 2021.

 


 

El proper mes de juny Palma acollirà el XIII Congrés de la Societat Espanyola de Cures Pal·liatives sota el lema “Donant valor a la vida”, del qual el seu programa científic es considera de gran interès, ja que compta amb la col·laboració de magnífics ponents nacionals i internacionals que convidaran a la reflexió i el coneixement, per a així garantir les millors i més actualitzades respostes a les necessitats de pacients i les seves famílies.

Lloc: Auditòrium de Palma -Avinguda Gabriel Roca, 18 (Passeig Marítim). 07014 Palma

Data de celebració: 11, 12 i 13 de juny de 2020

Data d'enviament de comunicacions: Fins al 15 de març de 2020

Més informació: WEB CONGRÉS

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.