Portada / FORMACIÓ / Activitats Formatives Coiba / Cursos Coiba / Curs de Preparació Examen I.I.R. 2021/2022 (Impartit per IFSES)
02/03/21
Curs de Preparació Examen I.I.R. 2021/2022 (Impartit per IFSES)
Curs de Preparació Examen I.I.R. 2021/2022 (Impartit per IFSES)
Modalitats: Distància i Streaming

El Coiba ofereix una nova edició del curs de preparació de l'examen I.I.R. (Infermera Interna Resident), impartit per IFSES, per a l'accés de places d'infermeres especialistes en 2022

-Data de realització: de març 2021 a gener 2022 

* 70% DE DESCOMPTE EN LA MATRÍCULA PER A COL·LEGIATS/COL·LEGIADES DEL COIBA

-Modalitats de realització:  Degut a les circumstàncies derivades de la pandèmia, no es podran realitzar classes presencials en el COIBA com en anys anteriors. No obstant això, hi haurà 2 modalitats: DISTÀNCIA i STREAMING (la modalitat streaming inclou classes en directe, el qual substituirà a les classes presencials)

-Més informació sobre preus i inscripcions consultar: Programa  i annexes:

Annex modalitat DISTÀNCIA

Annex modalitat STREAMING

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ (llegir primer les instruccions indicades en els documents de cada modalitat):

https://ifses.es/ifseseir/registro.jsp  

-PER A MÉS INFORMACIÓ O CONSULTES:  Contactar amb el COIBA - Àrea de Formació Tel. 971462728 o per e-mail:   formacio@infermeriabalear.com – www.infermeriabalear.com o www.ifses.es

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.