Portada / FORMACIÓ / Formació de Postgrau / Expert universitari en prevenció de drogodependències (Currículum Universal de Prevenció - UPC) 2020
22/01/20
Expert universitari en prevenció de drogodependències (Currículum Universal de Prevenció - UPC) 2020
Expert universitari en prevenció de drogodependències (Currículum Universal de Prevenció - UPC) 2020
Títol propi de la UIB (15 ects). Inscripció, fins el 30 de gener

Es tracta d’un curs adreçat als professionals i futurs professionals, tant de l’àmbit de la salut com del àmbit social, a qui pretén capacitar des d’una perspectiva teòrica i pràctica. Està especialment orientat a difondre i promoure la prevenció de drogues a tots els nivells (decisió política, disseny de la intervenció, organització i gestió, implementació i avaluació).

Modalitat: a distància

Dates i horari: del 3 de febrer al 16 de maig de 2020. Pel que respecta a l'horari, les sessions tenen flexibilitat absoluta, ja que el curs és a distància. L'alumnat pot accedir en qualsevol moment i només haurà de tenir en compte la data de presentació d'activitats.

Matrícula: fins el 30 de gener o fins que s'esgotin les places.

Revisa i descarrega el programa complet AQUÍ.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.