Portada / I + D + i / Premis d'investigació / Coiba / El Coiba convoca el Premi d'Investigació Infermera 2020
21/02/20
El Coiba convoca el Premi d'Investigació Infermera 2020
El Coiba convoca el Premi d´Investigació Infermera 2020
El període d'admissió de treballs romandrà obert a les seus de Mallorca, Menorca i Eivissa fins al 24 d'abril de 2020

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears celebra al maig la 38a Edició del dia Internacional de la Infermera, on es lliuraran els premis als millors treballs de recerca infermera.

Podrà presentar treball de recerca qualsevol infermera o infermer que hagi estat col·legiat en el Coiba, com a mínim, durant els últims 6 mesos i que estigui al corrent de les quotes col·legials.

Es consideraran tots els treballs originals i inèdits, el contingut dels quals no hagi estat publicat total ni parcialment en cap mitjà científic o divulgatiu i que versin sobre l'exercici professional de la Infermeria en qualsevol de les seves funcions: assistencial, docent, gestora i investigadora.

Els treballs es poden presentar de forma individual o en grup i la dotació dels premis serà de:

  • Primer premi: 1500€
  • Segon premi:1000€
  • Tercer premi: 500€

El veredicte del jurat de l'edició es donarà a conèixer el 15 de maig de 2020, durant la cerimònia de la Celebració del Dia Internacional de la Infermera. Per a més informació, descàrrega i consulta les bases AQUÍ.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.