Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) bonificarà les inscripcions al Congrés de la SECPAL que tindrà lloc a Palma, amb 100 euros per a totes les col·legiades i col·legiats
25/02/20
El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA) bonificarà les inscripcions al Congrés de la SECPAL que tindrà lloc a Palma, amb 100 euros per a totes les col·legiades i col·legiats
El Col·legi Oficial d’Infermeria de  les Illes Balears (COIBA)  bonificarà les inscripcions al Congrés de la SECPAL que tindrà lloc a Palma, amb 100 euros per a  totes les col·legiades i col·legiats
La junta del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears (COIBA), ha aprovat bonificar amb 100 euros les inscripcions de totes les col·legiades i col·legiats al XIII Congrés Internacional de la "Sociedad Española de Cuidados Paliativos", que se celebrarà a Palma de l’11 al 13 juny de 2020.

La junta de govern ha considerat aquest congrés d’especial interès per a la professió per el seu caràcter d’internacional . Així mateix, el COIBA considera aquest congrés d’especial utilitat per a les infermeres i infermers de Balears, tenint en compte les taxes d’envelliment i de cronicitat de la nostra població i de la important tasca que es desenvolupa des de l’estratègia de cures pal·liatives de la nostra comunitat en favor de les persones que requereixen aquestes cures.

 

Per accedir a aquesta bonificació, cal dur a terme la inscripció  emplenant el següent formulari https://barcelo.eventsair.com/secpal2020/inscripcion/Site/Register. Una vegada emplenat, i just abans de procedir al pagament, s’haurà d’introduir el codi de descompte COIBA i, d’aquesta manera, es descomptarà automàticament del preu final de la quota que pertoqui (soci o no soci de SECPAL).

Independentment d’aquest ajut, les persones que s’inscriguin a aquest congrés poden optar a les bonificacions per a presentació de pòsters i/o comunicacions a congressos que convoca el COIBA de manera anual.

Les persones que ja s’han inscrit també rebran aquest descompte.

La bonificació és exclusiva per a col·legiats i col·legiades al COIBA.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb el COIBA a través de qualsevol dels canals habituals i amb gust es resoldrem les vostres preguntes.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.