Portada / ACTUALITAT / Subvencions i premis oberts / El COIBA convoca el Premi Infermera de l'Any 2020
09/03/20
El COIBA convoca el Premi Infermera de l'Any 2020
El COIBA convoca el Premi Infermera de l´Any 2020
Qualsevol col·legiat/da o institució infermera (o relacionada amb la professió) podrà fer-nos arribar la seva proposta des del 9 de març al 17 d'abril de 2020

Aquest guardó podrà ser sol·licitat per a qualsevol infermera col·legiada al COIBA, excepte membres de la Junta de Govern; per a qualsevol entitat o associació de les Illes Balears representada per infermeres, o per a qualsevol entitat o associació infermera de Illes Balears que hagi liderat en els darrers dos anys una proposta innovadora.

El nom del guanyador/a del Premi a la Infermera de l'Any es farà públic durant la jornada de la 38ª Edició del Dia Internacional de la Infermera.

Llegeix les bases del premi fent clic AQUÍ.

Foto: la Infermera de l'Any 2019, Antonia Pades, recull el seu premi a mans de Miquel Bennasar, membre de la Junta de Govern del COIBA.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.