Portada / PROFESSIÓ / Alertes Sanitàries i Epidemiologia / L'Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios informa sobre la suspensió de la comercialització de l'acetat d'ulipristal (Esmya)
13/03/20
L'Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios informa sobre la suspensió de la comercialització de l'acetat d'ulipristal (Esmya)
L´Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios informa sobre la suspensió de la comercialització de l´acetat d´ulipristal (Esmya)
S'ha iniciat una nova revisió de l'balanç benefici-risc d'aquest medicament motivada per l'aparició d'un nou cas de fallida hepàtica greu

Com a mesura de precaució mentre aquesta nova revisió finalitza, se suspèn la comercialització d'Esmya i se fa arribar als professionals sanitaris les recomanacions detallades a l'avís oficial de l'AEMPS. 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.