Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Formació referent a COVID-19
15/03/20
Formació referent a COVID-19
Formació referent a COVID-19
Davant la pandèmia del coronavirus són molts els col·legiats i col·legiades que han sol·licitat informació sobre protocols d'actuació i altres aspectes relacionats amb la pandèmia de COVID-19 i la gestió d'aquesta

Davant la pandèmia del coronavirus són molts els col·legiats i col·legiades que han sol·licitat informació sobre protocols d'actuació i altres aspectes relacionats amb la pandèmia de COVID-19 i la gestió d'aquesta. En aquest sentit, i reafirmant el compromís que el COIBA té amb la formació de qualitat, us volem recordar que ja teniu a disposició el curs gratuït CORONAVIRUS *COVID-19; PATOGÈNIA, PREVENCIÓ I TRACTAMENT, en la plataforma SalusPlay. Podeu accedir a través d'https://salusone.app/coronavirus

Així mateix, la comissió de formació segueix a la vostra disposició per a resoldre les demandes formatives que puguin sorgir.

A més, us recordem que hem habilitat un apartat específic per al COVID-19 en la nostra pàgina web, on podreu consultar informació oficial i actualitzada.

Des del COIBA seguim al vostre costat per a fer més suportable aquesta situació. Recordeu també que, encara que les nostres classes presencials s'han interromput, teniu a la vostra disposició la formació en línia i la plataforma SalusOne, a la qual podeu continuar accedint com a col·legiats a les Illes Balears.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.