Portada / ACTUALITAT / COVID-19 / Informació per a la ciutadania / Informació de l'Associació Espanyola Contra el Càncer per a les persones amb càncer durant l'aïllament pel COVID-19
24/03/20
Informació de l'Associació Espanyola Contra el Càncer per a les persones amb càncer durant l'aïllament pel COVID-19
Informació de l´Associació Espanyola Contra el Càncer per a les persones amb càncer durant l´aïllament pel COVID-19
L'AECC posa a disposició de totes les persones que ho necessitin un seguit de recursos per ajudar-los en aquests dies d'Estat d'Alerta

Durant aquests dies, seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, l'AECC ha restringit els seus serveis presencials excepte en casos d'urgència que no es puguin realitzar per altres mitjans. No obstant, segueixen treballant des de casa per continuar donant suport i atenent a pacients i familiars i posen a la seva disposició els següents recursos: 

  • El telèfon gratuït Infocàncer 24 hores (900 100 036).
  • Aquest enllaç amb informació sobre què han de saber els pacients amb càncer sobre el coronavirus.
  • Aquesta guia adjunta on resolem els dubtes més freqüents que els pacients ens han fet arribar a través dels seus canals telefònics i digitals.
  • En aquest enllaç, a més, han pujat un vídeo d'una de les seves psicooncòlogues amb algunes pautes per suportar aquests moments difícils i minimitzar l'impacte que aquesta situació pugui tenir en el procés de la malaltia. 
  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.