Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears ofereix assistència psicoemocional als seus col·legiats per la crisi del COVID19
24/03/20
El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears ofereix assistència psicoemocional als seus col·legiats per la crisi del COVID19
El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears ofereix assistència psicoemocional als seus col·legiats per la crisi del  COVID19
El COIBA reforça aquest servei per poder atendre a totes les persones que ho necessitin

El Col·legi Oficial d ‘Infermeria de les Illes Baleares (COIBA) reforça el servei  d’atenció psicoemocional per ajudar a les seves col·legiades i col·legiats a afrontar la difícil situació que estan vivint.

Conscients de les dificultats i moments estressants que s’estan produint en l’actualitat als llocs de feina, derivats de la pandèmia del  COVID19, el COIBA vol estendre la mà als seus professionals i fer-los suport en aquests moments de gran angoixa.

D’aquesta manera, l’assessoria psicoemocional que té el COIBA de manera permanent i a disposició dels col·legiats i col·legiades, es veu ampliada en una persona més que reforçarà aquest servei.

Mentre estigui vigent l’Estat d’Alarma i el confinament obligatori, el servei es desenvoluparà de manera telefònica en sessions de 45 minuts i serà atès per les psicòlogues Joana Fornés i Patricia García-Pazo.

Per accedir-hi, els col·legiats poden concertar cita prèvia a través dels telèfons del COIBA o adreçant un correu electrònic a coiba.pm@infermeriabalear.com. Aquesta assessoria és gratuita i confidencial.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.