Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears redueix la quota col·legial a la meitat
17/04/20
El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears redueix la quota col·legial a la meitat
El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears redueix la quota col·legial a la meitat
Aquesta mesura s’aplicarà a les quotes d’aquest segon trimestre

Davant la crisi sanitària i social provocada per la COVID-19, la Junta de Govern del Col·legi Oficial dInfermeria de les Illes Balears (COIBA), reunida de manera extraordinària, va aprovar ahir reduir la quota col·legial al 50% durant el trimestre vigent.

El COIBA vol estar al costat dels seus col·legiats i col·legiades en aquests difícils moments i, tot i ser conscients de que la majoria dinfermeres i infermers continuen en actiu, les realitats familiars són diverses i qualsevol ajuda és poca per enfrontar la crisi.

La reducció daquesta quota, la més baixa de tot lEstat Espanyol, suposarà una inversió cap als col·legiats i col·legiades, i per tant, una baixada dels ingressos del COIBA de més de 160.000 euros.

De la quota que percebrà el Col·legi aquest trimestre, es continuarà destinant la part corresponent al Consejo General de Enfermería de España, com és dobligat compliment, i es continuarà atenent els rebuts de lassegurança de responsabilitat civil col·lectiva subscrita.

Aquest esforç extraordinari per part del COIBA és possible, també, a causa de la reducció obligada dactivitat, com ara la formació presencial, la utilització despais o la realització de jornades que es reprendran tan aviat com sigui possible. Tot i així, es mantindran intactes totes les ajudes i beques directes als col·legiats i col·legiades.

Igualment, el COIBA vol recordar que mantén actives les seves assessories jurídica i psicoemocional, així com latenció col·legial telefònica i per via telemàtica. Lassessoria psicoemocional ha estat reforçada amb motiu de la crisi i actualment sestà treballant en un pla datenció psicoemocional postcrisi.

El COIBA vol agrair a les infermeres i infermers de les Illes la seva professionalitat i implicació en aquesta situació excepcional.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.