Portada / ACTUALITAT / Esdeveniments d'interès / Curs gratuït, amb inscripció oberta per a tota la ciutadania: "Actuació davant les principals urgències estiuenques"
22/06/20
Curs gratuït, amb inscripció oberta per a tota la ciutadania: "Actuació davant les principals urgències estiuenques"
Curs gratuït, amb inscripció oberta per a tota la ciutadania: "Actuació davant les principals urgències estiuenques"
El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears s'iniciarà el 22 de juny aquest curs, a través de SalusLife (SalusOne)

El desenvolupament del curs “Actuació davant les principals urgències estiuenques” serà impartit per la infermera Yolanda Vasco Rodríguez. Començarà el dilluns, 22 de juny i finalitzarà el 26 de juliol. 

El temari està estructurat en sis blocs, que s'impartiran mitjançant un campus virtual, i en ells s'abordarà la prevenció i tractament de les cremades solars i el cp de calor, s'explicarà com actuar davant un ofegament i com tenir cura de les principals lesions causades per organismes marins, incloent les picades de meduses. Finalment, s'inclouen una sèrie de recomanacions sobre les característiques i el contingut d'una farmaciola de primers auxilis.

El curs podrà ser realitzat per totes les persones majors de 18 anys de les Illes Balears. Els menors d'entre 14 i 18 anys es poden inscriure, incloent el consentiment dels seus pares.

La inscripció se pot fer ja a través de la següent adreça web: https://www.saluslife.app/baleares

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.