Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El COIBA convoca un concurs de dibuix infantil sobre la imatge actual de les infermeres i infermers
El COIBA convoca un concurs de dibuix infantil sobre la imatge actual de les infermeres i infermers
El COIBA convoca un concurs de dibuix infantil sobre la imatge actual de les infermeres i infermers
El certamen està dirigit als fills/es de les col·legiades i col·legiats del Col·legi Oficial d'Infermeria dels Illes Balears i tindrà 3 guanyadors principals i 9 addicionals.

El Col·legi d’Infermeria de les Illes Balears convoca el Concurs de dibuixos relacionat amb la imatge actual de les infermeres i infermers. Els dibuixos seleccionats seran publicats al calendari del Coiba 2021. 

Poden participar en aquesta convocatòria les filles i fills dels co·legiats i col·legiades del COIBA, en les categories següents:

  • Categoria A: de 4 a 6 anys. Premi: 1 bicicleta i un lot de productes esportius valorats en 200 euros.
  • Categoria B: de 7 a 9 anys. Premi: 1 bicicleta i un lot de productes esportius valorats en 300 euros.
  • Categoria C: de 10 a 12 anys. Premi: 1 bicicleta i un lot de productes esportius valorats en 400 euros.

Els tres dibuixos guanyadors, a més, formaran part del calendari del COIBA 2021; d'entre la resta de dibuixos es triaran 9 per completar el calendari 2021. Aquests participants rebran un val regal de 30 euros per a la compra de llibres o contes.

Els dibuixos poden ser lliurats presencialment a qualsevol de les seus del Col·legi o poden enviar-se per correu certificat a la seu de Palma fins dia 11 de setembre. S'han d'entregar dos sobres: un amb el dibuix sense el nom de l'autor i altre, amb aquesta fitxa completada.

Consulta i descarrega el cartell AQUÍ.

Llegeix les bases completes fent clic AQUÍ.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.