Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El COIBA convoca un concurs per al disseny de la seva nova imatge corporativa
08/09/20
El COIBA convoca un concurs per al disseny de la seva nova imatge corporativa
El COIBA convoca un concurs per al disseny de la seva nova imatge corporativa
Els professionals interessats poden enviar les seves propostes mitjançant correu electrònic fins al 28 de setembre

L'objectiu d'aquest concurs és l'adaptació del logotip i la imatge corporativa del Col·legi Oficial d'lnfermeria de les llles Balears (COIBA) als temps actuals. La identitat corporativa haurà de tenir el compte els valors del Col·legi reflectint una imatge moderna i innovadora (fugint de tòpics i estereotips sobre la professió).

Es tracta d'un concurs obert al qual es podrà presentar qualsevol persona física o jurídica que pugui justificar la seva experiència en el disseny gràfic. Cada concursant podrà presentar fins a tres propostes de disseny.

Donades les circumstàncies sanitàries actuals i, amb la finalitat d'evitar contactes innecesaris, el lliurament de documentació es farà en format virtual, a través del correu electrònic coiba.pm@infermeriabalear.com.

El termini de lliurament de documentació serà des del dia posterior a la publicació de les bases fins al 28 de setembre de 2020.

Consulta les bases completes del concurs AQUÍ.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.