Portada / ACTUALITAT / Esdeveniments d'interès / Camina i pedaleja per l'artritis i l'espondilitis anquilosant
01/10/20
Camina i pedaleja per l'artritis i l'espondilitis anquilosant
Camina i pedaleja per l´artritis i l´espondilitis anquilosant
El període per participar en "Camina per l'artritis" és de l'1 a el 4 d'octubre, i en "Pedaleja per l'espondilitis anquilosant" és del 17 al 20 d'octubre. No oblidis publicar la teva foto o vídeo en aquests dies!

Com participar?

 • Inscriu-te en l'etapa “Camina per l'artritis” i/o en l'etapa “Pedaleja per l'espondilitis anquilosant”. Pots participar en les dues, però només podràs optar a un premi.
   
 • Amb la inscripció t'arribarà un dorsal per mail. Imprimeix-lo i posat-ho a la camiseta quan vagis a sortir a caminar per l'artritis o a pedalejar per l'espondilitis anquilosant. Fes una foto o vídeo amb el dorsal posat! Si no el pots imprimir, mostra'l a través de la pantalla d'un mòbil, una tablet o un ordinador en el moment que et facis la foto o el vídeo.
   
 • Publica la foto o el vídeo amb el dorsal a Twitter o Instagram amb el hashtag #CaminAR, si participes en “Camina per l'artritis”, o el hashtag #PedalEA si t'has inscrit en “Pedaleja per l'espondilitis anquilosant”. En ambdós casos, no oblidis etiquetar a @ConArtritis per poder participar.
   
 • El període per participar en “Camina per l'artritis” és de l'1 al 4 d'octubre, i en “Pedaleja per l'espondilitis anquilosant” és del 17 al 20 d'octubre. No oblidis publicar la teva foto o vídeo en aquests dies!
 • facebook
 • twiter
 • titulo cookies

  Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.