Portada / ACTUALITAT / Esdeveniments d'interès / Exposició "Jo no sóc el meu diagnòstic", amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental
10/10/20
Exposició "Jo no sóc el meu diagnòstic", amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental
Exposició "Jo no sóc el meu diagnòstic", amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental
L'exposició podrà visitar-se del 10 al 28 d'octubre al Casal Solleric. A més, es faran 4 tallers en viu els dies 14, 16, 21 i 28 d'octubre.

L'associació La Nostra Veu ha desenvolupat, en coordinació amb l'Oficina de Salut Mental de les Illes Balears (OSMIB), el taller «Jo no sóc el meu diagnòstic», resultat d'un projecte artístic fotogràfic dirigit a la lluita contra l'estigma associat a les persones amb un trastorn de salut mental.

Per poder participar en els tallers, s'ha de contactar per correu electrònic amb l'associació La Nostra Veu a l'adreça nostraveubalears@gmail.com i/o amb l'Oficina de Salut Mental de les Illes Balears osmib@ibsalut.es

Consulta i descarrega el fulletó amb tota la informació, AQUÍ.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.