Portada / FORMACIÓ / Activitats Formatives Coiba / Cursos Coiba / ONLINE– Curs Abordatge de la Violència de Gènere en l'Entorn Sanitari (FNN)
28/11/20
ONLINE– Curs Abordatge de la Violència de Gènere en l'Entorn Sanitari (FNN)
ONLINE– Curs Abordatge de la Violència de Gènere en l´Entorn Sanitari (FNN)
Acreditat amb 7,76 crèdits CFC

El Coiba ofereix, mitjançant conveni de col·laboració amb FNN CURSOS (empresa de formació sanitària online) aquest curs que té com a objectiu principal, analitzar la situació actual de la violència de gènere i el paper de les infermeres en la seva detecció precoç, així com conèixer els recursos socials i sanitaris existents per al seu abordatge.

-Data: del 28 de novembre de 2020 al 27 de gener de 2021

-Modalitat: Online. A través de la plataforma FNN

-Per a més informació: consultar programa

-Inscripcions: A través del Portal del Col·legiat , mitjançant pagament amb targeta o, directament en la seu col·legial, mitjançant efectiu o targeta. En el cas de disposar d'un BO, ha de sol·licitar-se la inscripció al curs per e-mail a: formacio@infermeriabalear.com

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.